Gå til indhold
Onze filmtips voor het perfecte filmavondje

Vores filmtips til den perfekte filmaften

Nu hvor dagene bliver kortere, er der større sandsynlighed for, at vi krøller sammen på sofaen med en god bog eller en spændende film. Med alle streamingtjenesterne er det nogle gange svært at vælge, og derfor vil vi gerne give dig nogle filmtips.

Første ting først: den rigtige sofa til din filmaften

For den perfekte filmaften har du ikke kun brug for en god film, en behagelig sofa er også en skal. Foretrækker du at krølle dig sammen på en hyggelig sofa under et varmt tæppe? Så gå videre Gordon, vores fløjlssofa.

Foretrækker du at skifte interiør hver måned? Så gå efter en modulsofa, hvor du kan justere opsætningen, som vores Wilson. Denne sofa er også ekstra behageligt på grund af det bløde læder.

Har du valgt den rigtige sofa? Så er det nu tid til at vælge en film. Vores Furnified-teammedlemmer vil give dig en hjælpende hånd og dele deres filmtips.

Filmtips fra grafisk designer Eva

Vores grafiske designer Eva (26) elsker arthouse-film. Hendes top tre består af Evigt solskin i et pletfrit sindHende Kald mig ved dit navn. Tilfældigvis har de alle også film med en kærlighedshistorie, selvom du ikke skal forvente sappy romantik her.

Evigt solskin i et pletfrit sind har Clementine (Kate Winslet) slettet alle sine minder om sit forhold til Joel (Jim Carrey). Joel får derefter slettet sine minder, men da denne proces er sat i gang, genfinder han sin kærlighed til Clementine og forsøger at gøre alt, hvad han kan for at bevare sin hukommelse. Du kan nemt se denne film via Netflix.

Vil du hellere se en dårlig film? Eva delte hende også skamfuld nydelse liste: Lovligt blondVildige piger13 foregår 30 Bridget Jones dagbog er hendes anbefalinger.

Designer Damiens yndlingsfilm

Damien designer de nye Furnified-kollektioner sammen med designteamet. Op skal se liste: KøreQueen & Slim i Gør det rigtige.

Queen & Slim er på Netflix og blev udgivet lige før pandemien, hvilket resulterede i, at filmen fik mindre opmærksomhed, end den fortjener. Queen og Slim tager på date. Under deres date bliver de stoppet af en politibetjent for en mindre trafikforseelse. Denne arrestation kommer fuldstændig over styr, og tvinger dem til at flygte sammen. Selvom de næsten ikke kender hinanden, danner de en slags Bonnie & Clyde og udvikler et dybt bånd.

Damien er i øvrigt også en stor Marvel-fan, det er hans yndlings Marvel-film Spider-Man 2.

Webshopchef Lisas anbefalinger

Kunne du tænke dig en tåretrækker? Så tag et kig på Lisas (22) anbefalinger. At være i hendes top tre Min søsters vogterForældre fælden i Mig før dig.

Me Before You er en filmatisering af den populære bog 'Voor Jou' af Jojo Moyes. William Traynor (Sam Claflin) var en bon vivant, indtil han blev lam som følge af en trafikulykke. Han har mistet fornøjelsen ved at leve og vil gerne afslutte sit liv. En ung, dårligt uddannet kvinde fra en arbejderfamilie, Louisa Clark (Emilia Clarke), er ansat til at tage sig af ham. Der opstår et særligt bånd mellem dem, men er det stærkt nok til at ændre Williams mening? Du kan også finde denne film på Netflix!

Vil du foretrække noget lettere? Lisa delte også sine guilty pleasures, rigtige rom-coms: Djævelen bærer pradaHvordan man mister en fyr på 10 dage i Notesbogen.

Kundesupportmedarbejder Maries favoritter

Marie (25) arbejder i Furnifieds kundesupportafdeling og ved alt om vores møbler. Hun er også fan af animationsfilm. I hendes top tre: Spirited vækCoco i Aristocats.

Spirited væk blev udgivet i 2001, men regnes stadig som en af ​​de bedste animationsfilm nogensinde. Det er en japansk animationsfilm, hvor Chihiro, en 10-årig pige, lever i en verden styret af hekse og monstre. Folk bliver til dyr, så Chihiro skal arbejde i et stort badehus for at overleve. Vil hun være i stand til at vende tilbage til sin egen verden? Det lyder lidt skørt, men med en IMDB-score på 8,6 kan dette varmt anbefales. Kun tilgængelig på Netflix.

Foretrækker stadig en have det godt animationsfilm? Så foretrækker Marie at se Shrek-filmene.                                                                           

Klar, klar, handling!

Vi ønsker dig en rigtig glad og hyggelig filmaften. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige sofa til din filmaften? Så læs denne blog: Vælg den perfekte sofa i 5 trin, eller besøg vores showroom i Antwerpen eller Amsterdam. Vores stylister står klar til at give dig råd og tips og hjælper dig gerne med at vælge din nye sofa!

Forrige artikel Et kig indenfor PR-dame Lisa i Antwerpen
Næste artikel Vil du opleve Ibiza indendørs? Det kan gå begge veje
Back to the top