Gå til indhold
Ibiza binnen beleven? Dat kan twee kanten uit

Vil du opleve Ibiza indendørs? Det kan gå begge veje

Ibiza, det er et sted, der appellerer til fantasien. En lille ø med masser af natur og en typisk boligstil. Du forundres over hvide huse, lyse tæpper og print overalt. Vil du prøve det derhjemme? Furnified hjælper dig i gang.

 

Når du siger Ibiza, tænker du på Blomster kraft og feste hårdt. Men øen byder også på en hidtil uset natur og masser af interiørinspiration. Er du (med rette) blevet forelsket og vil du tage Eivissa-stemningen med dig hjem? Der kan. Et Ibiza-interiør har to ansigter: det fred og stille er midten navn, så vælger du sober enkelhed. Vil du have det lidt lysere, kan du skabe en farverig oase derhjemme, hvor farverige puder og tæpper holder fest.

Interiør i Ibiza-stil – natur og træ i huset

Hvid, beige og grå er de gå til nuancer til den stille version af Ibiza-interiøret. Du finder ikke en gryde med maling hos os, men vi kan hjælpe med det rigtige møbelsæt. På listen:

Alix linned bænk – hvis du kunne klæde dig på til sommer, ville du vælge hør. Dette lette, luftige og frem for alt naturlige stof bringer straks solen ind i dit hjem.

Retro relaxstol Ruben – nomen est omen, sagde romerne allerede og i denne stol er det alt andet end løgn. Vil du virkelig slappe af i vores Ruben? En flad pude i grå fuldender dette sobre Ibiza-look.

Maleri 'Black Eclipse' – ædru er selvfølgelig ikke det samme som kedeligt. Lad dine hvide vægge tale med et kunstværk på væggen. Dette linje-og-sfære-spil i sort og hvid løfter dit minimalistiske Ibiza-interiør til ét køl ned sted, som den gennemsnitlige yogi ville misunde. Pssst, kan du lide at agere anderledes end de andre? Udskift derefter det maleri med et tæppe

Ibiza-stil – fauna og flora i dit hjem

Hvis pendulet svinger til den anden side af spektret, vil du gå efter en blændende farvepalet derhjemme. Tænk lyst, som fuchsia, limegrøn og dybhavsblå. Udskrifter og frynser fungerer også godt i denne indstilling. Bemærk venligst: væggene forbliver hvide eller almindelige, det er kun møblerne og dine dekorative tilbehør, der tilføjer et strejf af farve. Ellers vil effekten være intakt trippy. Hvad har du brug for?

Letsindigt tæppe –  Vælg tæpper, hvor printet eller farvevalget er en fryd for øjet. Lad tæppet tale for sig selv og begræns antallet af møbler du placerer på tæppet, eller arbejder med se igennem materialer, såsom et flet sofabord.

Puder at putte med – Ibiza er fuld af grønt, en farve, som du helt sikkert kan udvide ind i dit interiør. Denne pude udstråler friskhed nok til hele rummet.

Uanset om du vil holde det stille eller holde en fest: Møbleret er der hvert skridt på vejen at få det Ibiza drømmeinteriør. Unikke design, naturlige produkter og overkommelige priser: det er alt, hvad det skal være. Oplev hele vores sortiment på furnifiedgoo.com eller se vores showroom Antwerpen af Amsterdam!

 

Forfatter: M.AH.L.

Forrige artikel Vores filmtips til den perfekte filmaften
Næste artikel Møblerede favoritter: grafisk designer Evas foretrukne krydrede græskarsuppe
Back to the top