Gå til indhold
Verschillende badkamer stijlen: welke stijl past bij jou?

Forskellige badeværelsesstile: hvilken stil passer til dig?

Sommerferien er slut, tid til at smøge ærmerne op. Måske er det også på tide endelig at give badeværelset en chance gøre om at give? Dyk ned i nutidens forskellige badeværelsesstile og trends og opdag, hvilken stil der passer til dig. 

Valg, valg... 

Du har endelig taget beslutningen om at tage fat på badeværelset, men nu begynder arbejdet for alvor. Vil du have et brusebad eller et bad? Går du efter fliser på gulvet og i så fald hvilken farve? Skal du efter en enkelt eller dobbelt vask? Og hvilken stil vælger du til dit badeværelse? 

For at hjælpe dig med at finde vej deler vi i dag fire forskellige badeværelsesstile på trend er i øjeblikket, men samtidig også meget tidløse. På denne måde kan du være sikker på, at du ikke står over for alle disse valg igen om 3 år. 

Forskellige badeværelsesstile 

Denne blog fokuserer på fire forskellige badeværelsesstile: 

  • Moderne og farverig 
  • Skandinavisk og let 
  • Industrielt & cool 
  • Klassisk og smart 

Fordelen ved at vælge én stil er, at du begrænser dine valg. Nogle stilarter vil overlappe her og der, men du ville ikke nemt placere en industriel metalvask i et klassisk badeværelse. På denne måde begrænser du antallet af valgmuligheder for dig selv, og du kan hurtigere komme til dit badeværelse gøre om at begynde! 

badkamer stijlen

Moderne og farverig 

Hvis du vil gå efter det hippeste af det hippeste, så vælg terrazzo. Dette er en slags mosaik af natursten indarbejdet i cement. Ideel til dit badeværelsesgulv, 'pletterne' gør pletter eller snavs mindre mærkbare. 

Vidste du, at du også kan... terrazzo vask kan gå? De forskellige farver af natursten giver en munter og legende effekt på dit badeværelse. Desuden kan du nemt matche resten af ​​farverne på dit badeværelse med en af ​​farverne fra terrazzoen. 

Nu om dage fås forskelligt tilbehør som sæbepumper og tandbørsteholdere også i terrazzo. Gå udsolgt eller bare hold dig til en terrazzo håndvask som et udstillingsstykke. 

scandinavische badkamer stijlen

Skandinavisk og let 

Når du tænker på Skandinavien, tænker du på stilfuldt design. Men også wellness og saunaer. Lad nu de to kombinere perfekt. Nøgleelementerne til et skandinavisk badeværelse er træ og lyse, hvide materialer. 

Gå efter lyst eget badeværelsesmøbel med en slankt design håndvask. Vil du tilføje lidt farve til dit badeværelse? Vælg derefter en beroligende farve, såsom lysegrøn eller lyseblå. 

Hold dit badeværelse så minimalistisk som muligt med hensyn til detaljer, og lad al opmærksomheden gå til dine smukke designermøbler. Arbejd med dagslys, hvor det er muligt, eller skab ekstra lys og plads på dit badeværelse ved at installere ekstra spejle. 

industriele badkamer stijl

Industrielt & cool 

Hvis du vil have noget lidt køligere, så gå efter et badeværelse med et industrielt look. Tænke på mørke farver og materialer som træ og metal og udelad alle dikkedarer. Gå efter et badeværelse uden for meget besvær, og slut ikke alt for stramt til et mere robust badeværelse se. 

Vælg et smukt støbt gulv eller klinker med betonlook. Tænker du på et brusekabine? Så gå efter en industriel brusevæg lavet af sort stål og glas. 
 
Med det samme badeværelsesmøbler med metalramme du kan nemt skabe et industrielt look. Fuldend billedet med sorte tryk. Vil du gå et skridt videre? Så gå efter et sort toilet og sort badekar! 

gouden kraan

Klassisk og smart 

For et klassisk og smart badeværelse ligger det hele i detaljerne og finishen. Tænke på gyldne haner, men hold dit badeværelse roligt farvemæssigt. Gå efter klassiske hvide eller bløde pastelfarver. 

Vælg en marmor vaskl for en smart en røre ved, eller for en klassisk hvid håndvask. Hold dit gulv og vægge enkle, fokuser hellere på tilbehør såsom luksuriøse håndklæder og en dejlig blød bademåtte. 

Har du svært ved at afgøre, hvilken af ​​disse forskellige badeværelsesstile der passer til dig? lav en humørtavle! Saml forskellige billeder (online via Pinterest eller klippet ud fra magasiner) og se om du kan opdage en rød tråd i dem. 

Tøver du for meget? Med den klassiske badeværelsesstil vælger du den sikreste løsning. Denne badeværelsesstil er tidløs og vil altid være det på trend er.  Besøg gerne vores showroom for råd og inspiration.

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top