Gå til indhold
Voor ieder wat wils: 5 soorten wandrekken

Noget for enhver smag: 5 typer vægreoler

Hvis du ofte scroller på Pinterest eller Instagram, har du sikkert lagt mærke til den vægreol hed er. Disse multifunktionelle gadgets sparer plads og tilføjer et originalt touch til dit interiør. Det er på tide at give dem noget mere opmærksomhed!

 

Gør din væg op

Det er måske de mest populære vægstativer. Disse dekorative vægreoler, som du kan sætte på din væg, er ikke kun pladsbesparende, men giver også straks dit interiør en hjemlig stemning. Især når du pynter dem op med flotte hængeplanter, stearinlys eller potter.

 

Metalvægstativ

Selvom disse stativer fylder lidt mere end et vægmonteret stativ, er de stadig et meget godt valg. Har du for eksempel et lille badeværelse med lidt opbevaringsplads? Stil derefter et ekstra vægstativ, som du kan stable dine håndklæder på. Eller mangler du en ekstra bogreol? Så kan du også bruge dette møbel!

Bron: møbleret

 

Kan det være lidt mere?

Det marmor vægreol med guldramme er ægte at dø for. Har du ikke mange ting, du vil opbevare, men leder du efter et dekorativt stykke? Så er dette vægstativ med garanti et glimrende valg!

Bron: møbleret

 

Asymmetrisk smuk

Giv dit hjem et helt andet look ved at indarbejde asymmetri i dit interiør. Disse vægstativer, som du kan sætte på væggen, har en meget legende stemning. Ideel, hvis du stadig leder efter en original måde at dekorere dit hus eller din lejlighed på.

Bron: møbleret

 

Store tjenester

Hvis du har lidt mere plads til rådighed, kan du også vælge en større. Rigtige bogorme kan udstille deres bøger på en original måde. Men disse typer vægreoler er også ideelle, hvis du vil præsentere din vin på en original måde. Kort sagt kan du gå i forskellige retninger med den.

Lad dit kreative sind løbe løbsk!

 

Af Alice Meys

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top