Gå til indhold
TREND: roze verovert onze interieurs

TREND: pink erobrer vores interiør

Pink har i flere år været ved at slippe af med sit uhyggelige image og indtager i stigende grad en fremtrædende rolle i interiøret - og nogle gange også det ydre. Selvom et lyserødt værelse er en bro for langt for mange, kan vi ikke længere ignorere lyserøde accenter, når vi indretter vores hjem. Denne farve erobrede både mode- og designverdenen. Fra pudderrosa til laksefarve for dem, der kan lide bløde nuancer, fra koral til fuchsia for de vovede. Bliv ikke tilbage og opdag, hvordan du kan integrere pink i dit interiør.

 

Millennial-roze in en neutral og frisk kjole

Millennial pink er en tidløs farve, der emmer af design. Pink er romantikkens farve. Farven ser feminin ud og tilføjer blødhed til ethvert interiør. Tænk ikke umiddelbart på det der babylyserøde pigeværelse, for det kan også være stilfuldt og cool. Pastelfarver giver stemning og hygge, mens rummet vil se større ud. En oase af fred skabes uden at skulle anstrenge sig. Kombiner pink med solide værdier som beige, grå og hvid. Farv dit interiør på en stilfuld måde: tjek!

 

Pink badeværelser

Pink badeværelser får hjerter til at banke hurtigere og er blevet ekstremt populære. Det er ikke for alle, men resultaterne kan være fantastiske. Pink kombinerer smukt med sort, hvid og terrazzo. Af Retro ovalt spejl passer perfekt ind i et lyserødt badeværelse. Tal om Instagrammable sanitære faciliteter!

 

marokkansk rohun

I 1970'erne blev vores stilideer langsomt mere påvirket af andre kulturer. Den etniske interiørstil blev født, og vi forelskede os i de marokkanske påvirkninger. Et marokkansk interiør sværger til terra og pink toner. Disse nuancer kombineres smukt med kaktusser og andre eksotiske planter, fordi pink og mørkegrøn er kontrasterende farver.

 

Kontrasterende farver

Vi har i nogen tid vidst, at kontrastfarver fungerer i forhold til indretningen. Du kan opnå den smukke lyserød-grønne kontrast ved at kombinere en mørkegrøn væg med lyserøde accenter i tilbehør som f.eks. kunstværk abstrakte former på din væg. Enhver type pink nuance – mørk pink, laksepink, gammel pink, fuchsia osv. – passer til denne mørkegrønne farve. Kombinationen giver straks indretningen af ​​dit hjem et overraskende twist. Er du ikke fan af en grøn væg? Giv derefter denne ønskede kontrast ved hjælp af planter eller mindre grønt tilbehør. Grøn marmor er ideel til dette: tænk bare på vores Mauritz sidebord, af Richard sofabord eller vores grøn fløjlsstol Otis. 

 

Pink vægkunst

Vægkunst At hænge lyserøde accenter på dine vægge er den ideelle måde at nemt integrere denne farve i dit interiør. Disse kunstværker fra Furnified vil give dit hjem et interessant løft. De kantede former er en unik tilføjelse til dit interiør og de forskellige farver danner en smuk helhed.

 

Pink og fløjl

Pink fløjl bringer altid liv til bryggeriet! Farven i kombination med dette stilfulde materiale giver det krydrede præg, du ledte efter. Vælg en lyserød spisestuestol i fløjl, An pink pof eller a lyserød lænestol: nok valg! 

 

Af Lien Egghe

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top