Gå til indhold
Tover je badkamer om in een echte wellness

Forvandl dit badeværelse til et rigtigt wellness-område

Et badeværelse er det ideelle rum i huset til at slappe af. En rummelig bruseniche, vidunderligt duftende sæber og et (boble)bad giver dig en øjeblikkelig følelse af velvære og får dig til at drømme dig væk, langt væk fra stress og daglige bekymringer. Vil du skabe den ultimative wellness-følelse i dit eget hjem? Fra dampbad til sauna og spabad er der mange muligheder for en spa på dit badeværelse.

Sammenhold og balance  

Den vigtigste egenskab ved et spa- og hotelbadeværelse: freden og roen. Badeværelser på hoteller og kurbade er ofte meget enkelt indrettede, meget rene og rummelige. Dette sammenhold og nøgternhed sikrer, at et rum ikke kun føles større, men også giver et fredeligt grundlag, så du kan slappe optimalt af. Fjern unødvendige møbler og tilbehør, opbevar liggende håndklæder og talrige flasker sæbe og shampoo i smukke opbevaringsæsker og toilettasker, så dit badeværelse straks ser meget mere behageligt ud. Integrer også mere hvidt i dit ryddelige badeværelse: hvide fliser, en hvid væg,... Denne enhed giver endnu mere ro.

 
@casagentiana

dårligere på det 

Der er intet så afslappende og behageligt som at tage et dejligt, afslappende bad efter en lang dag på arbejde. Vil du gøre dit bad til dit badeværelses blikfang? Vælg derefter et fritstående badekar, som du kan gå rundt. Glamour garanteret. De, der kan lide at gå et skridt videre og sætte et ekstra touch til al den afslapning, kan sætte prikken over i'et på et boblebad. Du har forskellige muligheder og i forskellige priskategorier. Så der er noget for enhver smag.

Et strejf af grønt 

Mere atmosfære i dit badeværelses interiør? Alt du behøver er et strejf af grønt. Se efter et par smukke planter, der sagtens kan overleve i husets fugtigste rum og leg med store og små planter: en aloe vera, fredliljeplante eller vil du hellere have en munter pandekageplante? Mulighederne er uendelige. Placer dine planter i sjove bøjler eller i festlige krukker for den ultimative spa-følelse.

 

Spejle

Et lille badeværelse vil se meget større og mere luksuriøst ud på ingen tid ved at installere et smukt, stort spejl. Lyset reflekteres, hvilket skaber en endnu mere zen-følelse, og rummet virker med det samme mere rummeligt. Få en unik vare, hvis du vil udtale dig. Tænk bare på et rundt spejl, et med metalbøjler eller et vintage, som du kunne hente på loppemarkedet.

Frisk og frugtig 

Ethvert badeværelse har en øjeblikkelig spa-følelse, hvis det ikke ser laset og træt ud. Intet budget til at give hele dit badeværelse et nyt look? Så hjælper det at friske vandhaner, brusehoved og toiletsæde op og erstatte dem med nye. Du kan også bringe hotelværelsesfølelsen til dit eget hjem ved at tilføje et par håndklæder i et rigt stof.

Luksuriøse brusere 

Et brusekabine med regnbruser skal bringe den ultimative wellness-følelse til dit hjem. De bløde dråber føles som en sommerregnbyge. Invester også i en enhed med massagedyser eller infrarød funktion, hvis du vil have maksimal glæde af dit brusebad og føle dig endnu friskere og mere energisk.

En sauna som prikken over i'et 

Har du meget plads på dit badeværelse? Så får du den rigtige wellness-oplevelse derhjemme med sauna eller dampbad. Disse enheder er ideelle til luftvejene, blodgennemstrømningen og gode for huden. Hvis dit badeværelse ikke er stort nok, kan du også sørge for en sauna i et separat rum.

Hvad ville gøre dit badeværelse til et rigtigt spa? Hvad mangler du stadig?

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top