Gå til indhold
Mix en match jouw droombadkamer

Mix og match dit drømmebadeværelse

Badeværelset er ikke længere et rum kun for hygiejne. Det er et sted, hvor du trækker dig tilbage, når du har brug for et øjebliks afslapning, men også hvor du starter og slutter din dag. Det er rart, hvis denne plads matcher dine ønsker og smag. Indtast Møbleret, for hos os kan du skabe dit drømmebadeværelse.

Planlægger du at give dit badeværelse en makeover? Spændende! Nu om dage er et badeværelse en forlængelse af resten af ​​dit hjem og derfor et fuldt udbygget opholdsrum. Så du kan gå vild med farve, tekstur og form for at udtrykke din smag. Du har sikkert allerede fastgjort flere Pinterest boards fulde af stemningsfulde billeder, der matcher din stil: vil du gå efter en? ren og minimalistisk skandinavisk badeværelse? Eller kunne det være mere legende og farverigt, i tråd med tidens designtrends? Eller måske vil du opleve den sprudlende luksusfølelse af et hotelbadeværelse. Uanset hvad dine ønsker er: Hos Furnified mikser og matcher du dit ideelle badeværelse. Og det er en fornøjelse at gøre!

Vælg dit badeværelsesmøbel
Badeværelsesmøblerne er ofte blikfanget på et badeværelse. Du bruger den til at vaske hænder flere gange om dagen, børste tænder og pleje dit hår. Samtidig giver et badeværelsesskab tilstrækkelig opbevaringsplads. Hos Furnified kan du vælge mellem forskellige underskabe – fra slanke til vintage, fra stål til træ, fra hvid til mahognibrun. For at træffe den rigtige beslutning er det vigtigt at bestemme størrelsen afhængigt af størrelsen på dit badeværelse og hvor mange mennesker der er i badeværelset på samme tid hver dag. Furnifieds underskabe varierer fra 80 cm til 150 cm, så der er altid en størrelse, der passer til dit badeværelse.

Hvilken vask går du efter?
Med designet af din vask, håndvask eller håndvask former du dit unikke badeværelse yderligere. Hos Furnified kan du vælge mellem en bred vifte af former, materialer og størrelser. Kan du lide firkantet eller rund? Lavet af porcelæn, terrazzo eller marmor? Vores vaske er i de fleste tilfælde indbygningsvaske, så de passer perfekt i underskabet efter dit valg. Let gør det! Kombinationen af ​​badeværelsesmøbler og håndvask udtrykker virkelig din smag. Ville du for eksempel vove at gå efter en blanding af teaktræ og sort marmor, en af ​​vores mest populære kombinationer?

Gå efter en passende hane

Vandhanen er prikken over i'et, der fuldender dit badeværelsesmøbel. Endnu en gang er din stil afgørende. Har du en klassisk badeværelsesstil? Så er en rund, sølvfarvet hane måske bedst. Foretrækker du moderne? I så fald kan du gå efter en rektangulær, sort hane lavet af mat metal: en af ​​de største badeværelsestrends i øjeblikket. Med en guldhane tilføjer du et varmt, luksuriøst touch eller et eklektisk touch til dit badeværelse. Furnifieds vandhaner er så energieffektive som muligt og nemme at installere: fantastisk!



De sidste hånd
Dit drømmebadeværelse samles virkelig i denne fase. Fuldend det med håndklædeholdere, en behagelig designerstol og iøjnefaldende tilbehør. Hvad med en smuk messing hængelampe for eksempel? Eller et ovalt - lidt anderledes - spejl? Og med vores marmor- eller terrazzogulvfliser i de mest fascinerende farvekombinationer bliver dit badeværelse et rigtigt badeværelsespalads. Wow!

Har du brug for tips og tricks til dit drømmebadeværelse?
Vi hjælper dig gerne med at skræddersy dit ideelle badeværelse! Opret nu en uforpligtende aftale. Vil du selv se og mærke materialerne? Vi forstår det fuldstændig. Du er meget velkommen i vores showroom i Antwerpen eller Amsterdam. Se her for åbningstider. Vi ses snart! 

Forrige artikel PREMIUM HÅNDLAVET KOLLEKTION
Næste artikel Møblerede favoritter kommer til live i Juma arkitekters særlige hus
Back to the top