Gå til indhold
Marmer, de sleutel tot een steengoed interieur

Marmor, nøglen til et stentøjsinteriør

Ingen kan benægte, at marmor har fået et comeback de seneste år. Dette luksuriøse materiale er allestedsnærværende. Skabe, borde, stole, vaser, opbevaringskasser, lysestager: der er et stenalternativ til ethvert klassisk møbel og interiørtilbehør. Denne natursten beriger hvert værelse og giver et rummeligt udseende. Kan marmor så betragtes som det nye træ? Måske…

 

Unik og forskelligartet natursten

Når marmor nævnes, tænker vi umiddelbart på den hvide variant med fine, mørke årer, kendt for sin brug i køkkener og badeværelser. Vi kan dog forlade denne tankegang, for med dette materiale kan enhver interiørentusiast tegne deres egen vej. Kombinationen af ​​forskellige nuancer og årer skaber mange muligheder: Fra rødfarvet marmor med meget synlige årer til et grønt og elegant alternativ med tynde årer, fra en mægtig sten, der udstråler kraften fra de naturlige elementer til en rolig sort natursten. At det samme materiale kan adskille sig så meget, gør det interessant. Hvert blad har en unik karakter og fortæller sin egen historie, som netop er den kraft, som denne type sten beriger dit interiør med.

 

Mørk marmor er eftertragtet

Mørk marmor er meget populær i 2020. Vi siger farvel til den velkendte hvide stil og leder efter mere temperament i vores opholdsrum. Ved at inkorporere mørkfarvet natursten i dit interiør, kan du give den nødvendige kontrast, mens du forbliver stilfuld uden overskud. Mørk behøver ikke at være lig med sort; overveje også farver som mørkeblå, mørkegrøn eller rød. Samspillet mellem disse forskellige farver er inspirerende.

Spisebord Grace viser, hvordan sort marmor giver den nødvendige kontrast til ethvert interiør og derfor kan fungere som et blikfang i et rum. Oplev merværdien af ​​marmorborde i dit hjem eller lejlighed i denne blog.

 

Beskedne accenter

Du behøver ikke altid at tænke stort: ​​Selv en sober accent får dit hjem til at se ekstra smart ud. Dette kan spænde fra f.eks lampe med marmorfod i en opbevaringskrukke. Kombiner forskellige typer af denne natursten i forskellige tilbehør. Budskabet: mix og match!

 

Om marmor er det nye træ?

Vi tror ikke på, at denne smukke sten er det nye træ, men vi mener, at det er den ideelle ledsager. Træ og marmor går hånd i hånd og danner et perfekt par: Skænk Pisa viser, hvordan valnød, sort marmor og stål udgør et glimrende supplement til hinanden.

 

Kunne du tænke dig at drømme endnu mere om smukke marmorting? Så tag her et blik. 

 

Af Lien Egghe

 

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top