Gå til indhold
Lentekriebels dankzij deze linnen meubels van Furnified

Forårsfeber takket være dette hørmøbel fra Furnified

Hurra, efter en lang regnvejrsperiode er foråret endelig her! Og det betyder: fuglekvidder, bløde solstråler og en opgradering af dit interiør for at bringe forårsfeber ind i dit hjem. Til dette ser vi hovedsageligt på linned, det ideelle materiale til de varmere og solrige årstider. Bring den vidunderligt friske forårsfølelse ind i dit hjem med linnedartikler van Møbleret. 

 

Et kvalitetsmateriale

Linned er et materiale af høj kvalitet, der har eksisteret i årevis inden for mode- og interiørdesign. Og det er ikke uden grund! Stoffet er blødt, ekstremt slidstærkt og nemt at vedligeholde. Derudover er det en fryd for øjet i kombination med friske farver og andre naturlige materialer.

 

Et naturligt stof

Hør er et naturligt stof fremstillet af hørplantens bark. Stoffet er meget stærkt og kan absorbere meget fugt. Derudover er materialet ikke særlig elastisk og rynkebestandigt. Det naturlige udseende bidrager til stor brug i møbler. Du vil rigtig gerne røre ved stoffet; linned fremmer i høj grad taktilitet.

 

Synk ned i en linned sofa

Vores favorit? Det linned sofa! Denne klassiker er tilbage med en hævn og er tilbage for at erobre din stue. Især i lyst hør vil dette møbel straks give din stue et friskt og indbydende udtryk. 

Af Milano sofa fra Furnified går et skridt videre og kombinerer hørsædet med et ekstremt trendy rattanstel. For elskere af landlig eller retro-stil er denne genstand uden tvivl en absolut vinder! Så få denne topper enten i en sort ramme eller i en valnøddebrun ramme. Under alle omstændigheder vil det være blikfanget i din mere hyggelige stue end nogensinde før. Du har en sofa og lænestol fra samme serie, der matcher smukt.

 

Dekorative puder af hør 

En hørsofa indeholder naturligvis også matchende hørpyntepuder. Bland puderne med de friskeste farver og sjove mønstre sammen til en munter helhed! Hvis du havde et mere neutralt look i tankerne til din salon, er du selvfølgelig også fri til at vælge de lysegrå eller lysbeige hør. De vil genoprette roen i din stue. 

 

Kan du ikke få nok af linned? Så er der stadig det komplet udvalg af møbleret for at opfylde dine behov!  

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top