Gå til indhold
Zwarte inbouwkranen

Vandhaner som blikfang på dit badeværelse

Vandhaner som blikfang på dit badeværelse

Drømmer du også om at sætte prikken over i'et på hele dit hus - også på badeværelset - og fortsætte den samme indretningsstil i alle rum? Start derefter dit projekt i dit badeværelse. Ved at vælge det rigtige armaturer og vandhaner sikrer du, at dit interiør er perfekt ned til mindste detalje og passer perfekt. Og du behøver ikke vælge vejen til kedelige, sølvfarvede vandhaner og brusere. I dag er mulighederne uendelige, og du kan slippe afsted med mange forskellige farvede vandhaner. Vi giver dig en hjælpende hånd på vej.

Sig det med et stænk af farve

Farver kan gøre eller ødelægge dit badeværelses interiør. At vælge den rigtige nuance er derfor af største vigtighed. En guldfarvet hane som en luksuriøs accent i din egen wellness-oase? Eller mere fascineret af den minimalistiske, industrielle trend og medfølgende sorte haner. Furnified tilbyder et omfattende udvalg af vandhaner, der reagerer på de nyeste trends inden for boligindretning.

Oplev vores kraner

Gouden inbouwkranen - Marmercombinatie - Going Objects

Ved at kombinere, vil de, der gør deres bedste, lære 

I både slanke, lyse, moderne badeværelser og mørke, industrielle ser vi, at tidløs elegance fortsætter med at virke, og kombinationen med metalliske vandhaner giver et blikfang. Selvom mørke gulve og vaske giver de bedste resultater med rose- og guldhaner, mens hvide fliser gør sorte haner til et absolut blikfang. Fan af lyse pastel nuancer? Så passer en hvid hane smukt.

Elegance og kontrast

Der er intet bedre end at bringe kontrast ind i dit interiør for at skabe en endnu mere interessant og moderne helhed. Hvordan? Ved en hvid vandhane kan kombineres med betongulv og vægfliser, men en hvid vask. Er du ikke helt overbevist af så meget kontrast i et rum, så er tone-i-tone et godt og elegant træk. Tør også løbe en risiko ved at arbejde på dit badeværelse med en anden type håndvaskhane end brusehane og hovedbruser. Eller gå den ekstra mil og vælg alt i samme nuance, hvis du kan lide et mere tidløst resultat.

 Zwarte Inbouwkranen - mat zwart - Going Objects

Hvilken type hane foretrækker du?

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top