Gå til indhold
HOW TO: wall art in je interieur

SÅDAN: Vægkunst i dit interiør

Vægdekoration giver straks designet af dit hjem et interessant løft. Du er måske kunstelsker, men at købe vægkunst til dit eget hjem eller lejlighed kan ikke sammenlignes med at besøge et museum. Hvordan kan du købe flotte kreationer, selvom du ikke er en kunstkender? Og hvordan kan du sikre dig, at denne vægkunst også passer ind i dit interiør?

 

Forskellige typer vægkunst

I første omgang er det vigtigt at bestemme, hvad du kan lide. Fra moderne til klassisk vægdekoration, fra minimalistisk til udtryksfuld vægkunst. For at definere dit interesseområde kan du besøge museer, auktioner og gallerier og se, hvad der kunne passe ind i dit hjem. Du kan også følge kunstnere, messer og museer på Instagram, Facebook eller Pinterest.

 

Mix og match

En gylden regel: Glem aldrig det overordnede billede med resten af ​​dit interiør! Ydermere kan du kombinere så meget du vil. Vægge med forskellige værker på er simpelthen smukke. Lav en kombination mellem store og små stykker vægdekoration, farverig og sort/hvid, indtil du får en smuk helhed. Placer først dine kunstværker på jorden for at se, om sammensætningen er rigtig. Det tager tid at lave sådan en kunstvæg helt perfekt. Der er en chance for, at du bliver nødt til at fjerne huller og købe kunst flere gange, fordi der stadig mangler noget. Sørg for at tage din tid til dette! Du kan også skifte kunst med fotos for at give din væg et personligt præg. Sort-hvide fotos er ideelle til dette. Billeder fra kendte fotografer kan også give en kærkommen afveksling.

 

Et vægdekorationsbudget

Før du kan drømme om en Picasso i din stue, skal du bestemme dit budget. Hvis du vil bringe ægte kunst ind i dit hjem, bør du ikke sætte dette for lavt. Et ordentligt arbejde koster hurtigt nogle penge.

Som nybegynder er det ikke nemt at købe dyre kunstværker. Du kan finde værker af unge kunstnere til en lavere pris, eller du kan købe plakater med kunstværker. Du kan også søge efter kunstværker med samme udseende som stormestrenes. For eksempel har dette blå kunstværk fra Furnified et højt Yves Klein-indhold!

Opdag her alt det smukke Wall Art fra Furnified og begynd at brainstorme om den perfekte kunstvæg i dit interiør!

 

Af Lien Egghe

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top