Gå til indhold
Gespot: Furnified favorieten in Taboe

Spotted: Møblerede favoritter i tabu

Nyder du også den nye sæson af Taboe? Philippe Geubels modtager endnu en gang gæster 'som du ikke skal grine med' i sit vallonske feriehus. Og den opmærksomme seer har sikkert allerede set nogle møblerede klassikere i interiøret...

Taboo er et af de mest elskede tv-programmer i øjeblikket. Philippe Geubels har ærlige samtaler med mennesker med autisme, afhængighed eller et uopfyldt ønske om at få børn. Under mottoet 'man lærer hinanden bedst at kende på ferien' inviterer Philippe sine gæster til sit feriehus Roc de Paradis i Vallonien Gaume-regionen. Med en fantastisk udsigt over Ardennernes skove og en hyggelig pejs er stuen det perfekte sted for ærlige samtaler. Ekstra sjovt: Furnified tog sig af udsmykningen af ​​sættet og skabte en attraktiv blanding af nogle yndlingsting, som du kan finde i vores webshop.

Vintage-lignende sofa som blikfang
Intimt, hjemligt og smagfuldt var nøgleordene for indretningen. Gæsterne skal trods alt føle sig godt tilpas, så de kan fortælle deres historie til Philippe uden hæmning. Stylisterne hos Furnified valgte af Gordon sofa som det absolutte midterstykke af helheden. Denne cognac lædersofa er stor, komfortabel og har takket være læderets specielle finish et vintage look. Et rigtigt blikfang, kort sagt, hvor samtalerne bare bliver ved, når man først er i det!
 

Karakteristiske lænestole

Ud over Gordon-sofaen tog de hjemlige rammer yderligere form takket være læderet Gordon lænestol og blå Force 1 lænestol. Den robuste Gordon passer ind i ethvert interiør med sit karakterfulde look, mens Force 1 er den ideelle afslappende lænestol, hvor du kan lide at synke ned i med en bog. Det Richard sofabord er et ægte udstillingsbord med sin unikke hvide marmorplade og jernben. Også den Oskar skænk lavet af højkvalitets teaktræ og med tre opbevaringsrum gør den sig gældende i Taboe-sættet. Det danner en moderigtig helhed Jill, en elegant og stilfuld messing bordlampe, og den Firenze bord. Dette sidebord lavet af sort marmor er perfekt til at placere en flot stueplante på og fuldender virkelig din stue.

Rolig farvepalet

Vores stylister valgte bevidst en rolig farvepalet af cognac, hvid, sort og dæmpet blå: nuancer, der ikke skiller sig ud, men som i høj grad bestemmer atmosfæren. De passer også fint ind i det naturlige miljø i Ardennerne. Den legende blanding af teksturer – læder, marmor, messing og fløjl – skaber en afslappet atmosfære, hvor du straks føler dig hjemme. Tilbehør som trykte puder, et blødt tæppe og planter i dekorative krukker fuldender looket. Perfekt til indstillingen af ​​Taboe, men faktisk perfekt til enhver stue.

Shop favoritterne fra Taboe her!

Forrige artikel Møblerede favoritter kommer til live i Juma arkitekters særlige hus
Næste artikel Bo i det indre af en berømt arkitekt
Back to the top