Gå til indhold
Een kijkje achter de schermen van onze organische tafelshoot

Et kig bag kulisserne af vores økologiske bordoptagelser

Furnified lancerer en ny kollektion af økologiske borde. Og det inkluderer selvfølgelig et lige så stilfuldt shoot! Denne gang er billederne optaget i det smukke hjem af arkitekt Noémie Van Heuverswyn. De møblerede møbler kom smukt til sin ret i det neutrale, men alligevel karakterfulde interiør. Holde øje!

Tiden, hvor møbler skulle være rektangulære som standard, er bag os. Slanke, firkantede møbler bliver mere og mere populære med runde former og organiske linjer. Blødhed er en af ​​de største interiørtrends i øjeblikket - og her for at blive. I tråd med den økologiske trend lancerer Furnified en serie af side- og spiseborde, der straks giver dit interiør et legende præg. Bordene er 100% håndlavede af et vandtæt, let at vedligeholde produkt, der minder om natursten i hårdhed. Takket være cement-looket ser de lyse borde på samme tid både cool, robust og elegant ud.

 

Afslappet arkitekthjem

For at yde disse specielle borde retfærdighed, ledte Furnified efter et moderne, men også tidløst interiør som baggrund. Der var et øjeblikkeligt match med arkitekten Noémie Van Heuverswyns hjem. Arkitekten bor her ikke kun selv, men hun har også tegnet det. Designet er fuldt ud indbegrebet af Van Heuverswyns vision: det er gennemtænkt og afslappet, logisk og varmt på samme tid. Furnified-stylisterne blev forelsket med det samme!

Karakteristiske rammer for Furnifieds Microskin-borde

Van Heuverswyn har givet sit hus en masse lys, struktur og interessante detaljer. Det ser neutralt ud, men udstråler også en masse karakter takket være markante elementer som et lyserødt køkken og terrazzogulve. Dette gjorde den perfekt som baggrund for Furnifieds økologiske borde. Rummeligheden og lyset får Mortex bordene til at skille sig smukt ud. Er du ligesom os vild med slutresultatet og kunne du tænke dig at skabe dette i dit eget interiør? Så kombiner for eksempel Mortex (side) bordene i din stue Wilson: vores cognac lædersofa, der består af separate dele, som du kan kombinere i det uendelige. Og i din spisestue ser det økologiske bord smukt ud med vores retro spisestuestole med behageligt armlæn.

 

Kombiner lige med runde

De økologiske borde giver ikke kun et unikt look til dit interiør, men er også ridse- og slidstærke. Deres naturlige, tidløse udseende gør, at de passer perfekt ind i både moderne og klassiske interiører. Har du stadig mest lige møbler i dit hus? Især da er det en god idé også at introducere runde former; På den måde sikrer du en fin balance i dit interiør. Kombinationen af ​​lige og runde gør dit interiør blødere, hyggeligere og mere indbydende. Så tjek hurtigt vores nye kollektion ud; Hvilket bord ser du for dig i dit eget interiør?

Forrige artikel Sådan gør du dit åbne overskab til et udstillingsstykke
Næste artikel Trend: Giv dit badeværelse farve med fliser
Back to the top