Gå til indhold
Salontafels in verschillende kleuren en materialen van Furnfied.ALT

At vælge det perfekte sofabord: marmor, travertin, lak eller mikroskind (Mortex)?

At vælge det rigtige sofabord til dit opholdsrum er en vigtig beslutning, det er ofte ikke så nemt umiddelbart at afgøre, hvad din stil er, eller hvilket materiale du vil vælge til dit sofabord. Dette spiller trods alt en ledende rolle i din stue. Valgstress, vi kan allerede høre det tordne i Köln.

I denne artikel undersøger vi fordele og ulemper ved vores bedst sælgende møblerede materialer specielt til dig: marmor, travertin, Laqué og mikroskind (Mortex).

Travertin sofaborde

Travertin er en type kalksten, kendt for sin unikke tekstur og jordfarver. Vi bringer i stigende grad naturlige elementer ind i vores hjem, og travertin er derfor det nyeste 'IT'-materiale. Must-have i hjemmene hos alle trendsættere verden over. 

Men hvad skal du være opmærksom på, når du køber et bord i Travertine?

Fordele:

  • Naturlig skønhed: Travertins naturlige tekstur og jordfarver tilføjer varme og karakter til dit opholdsrum.
  • Holdbarhed: Det er et slidstærkt materiale, der kan modstå dagligt slid.
  • Et rigtigt musthave dette efterår. Med travertin i dit hjem er du trendsætteren i 2023.

Ulemper:

  • Vægt: Som marmor er travertin tung og kan have brug for hjælp til at bevæge sig.
  • Sårbar over for syrespild: Sure stoffer som vin eller citronsaft kan ætse overfladen, så vær forsigtig. Vedligeholdelse er enkel: Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse med en pletprop kan hjælpe med at forhindre pletter.

 CTA: Oplev vores travertin sofaborde

 

 

 

Sofaborde i lak

Laqué sofaborde er lavet af en træbund og afsluttet med flere lag lak for et blankt udseende. De er et godt valg, hvis du leder efter et moderne og lækkert sofabord, og et rigtigt blikfang.

Med et lak sofabord i dit hjem bliver du tale om byen blandt din vennegruppe. De færreste tør gøre det, kun de rigtige trendsættere vælger dette lidt mere vovede valg. 

Fordele:

  • Trendy design: Laqué borde har et slankt og moderne look, hvilket gør dem ideelle til minimalistisk interiør.
  • Variation af farver: Hos Furnified finder du lakborde i 5 farver. Harbor Blue, Green Bay, Bright Yellow og Red Sienna.
  • Let at rengøre: Den glatte overflade er nem at tørre af.

Ulemper:

  • Modtagelig for ridser: Lak kan være mere modtagelig for ridser end andre borde, så det er vigtigt at håndtere det med omtanke.

CTA: opdag vores lak sofaborde

 

Microskin (Mortex) sofaborde

Microskin, også kendt som Mortex, er et relativt nyt materiale, der kombinerer mikrocement med naturlige mineraler. Det giver et markant, moderne look til dit sofabord. Med organiske former bliver din stue en oase af fred på ingen tid.

Fordele:

  • Unik tekstur: Microskin-borde har en unik tekstur, der tilføjer karakter til dit rum.
  • Kan tilpasses: Du kan vælge din model fra forskellige farver og finish, afhængigt af din stil.
  • Holdbar: Microskin er stærk, stødfast og meget nem at vedligeholde.

Ulemper:

  • Microskin kan være lidt dyrere sammenlignet med andre materialer. For en mere overkommelig mikroskin-mulighed tilbyder vi borde med betonlook, en malet variant af Microksin.

CTA: opdag vores Microskin sofaborde

Marmor sofaborde

Marmor sofaborde udstråler tidløs elegance og sofistikering. De fås i forskellige farver og mønstre, hvilket gør det nemt at finde en, der matcher dit eksisterende interiør. Hvad skal du tage højde for, når du vælger et marmor sofabord:

Fordele:

  • Stilfuldt og tidløst udseende: Marmorens naturlige korn og blanke finish gør det til et slående stykke i ethvert rum.
  • Nem at rengøre: En aftørring med en fugtig klud er normalt tilstrækkelig til at rengøre marmoroverflader.

Ulemper:

  • Tunge: Marmorborde er ret tunge, hvilket kan gøre det svært at flytte og placere dem.
  • Porøs: Marmor er porøs, hvilket gør det modtageligt for pletter fra spild, så regelmæssig beskyttelse med en marmorbeskytter er tilrådeligt.

Konklusion

At vælge dit rigtige sofabordsmateriale afhænger af dine egne stilpræferencer, budget og den funktionalitet, der passer til din livsstil. Marmor og travertin tilbyder tidløs skønhed med afvejningen mellem vægt og vedligeholdelse, mens Laqué-borde tilbyder moderne æstetik. Microskin, selvom det er relativt nyt, er en holdbar og unik mulighed. For at træffe det bedste valg er det også bedst at tage højde for indretningen af ​​dit værelse. Uanset hvilket materiale du vælger, kan dit sofabord være et blikfang, der tilføjer charmen og funktionaliteten i dit opholdsrum.

Forrige artikel Buiten genieten in stijl: ontdek onze tuintafels
Næste artikel Tilpas og gør din siddeoplevelse unik!
Back to the top