Gå til indhold
Dé marmeren salontafel van Furnified? Die heet Richard

Marmor sofabordet fra Furnified? Han hedder Richard

At købe et sofabord er noget af en opgave. Du leder efter den rigtige form, den ideelle højde og helst passer den problemfrit til din sofa – og måske også til resten af ​​dit interiør. Møde Richard, sofabordet i marmor fra Furnified. Han vil være din perfekte salonpartner. Du kan læse hvorfor det er her.

 

Formen på dette marmor sofabord

Sofabordet, som vi kalder Richard hos Furnified, har en oval pasform. Ikke helt oval, men det behøver det ikke at være. Det giver din salon den kantede kant. Toppen er stor nok til styling med en buket tørrede blomster eller en sofabordsbog, men den passer også til nok glas til en hyggelig aperitif eller et kaffeselskab – med kage selvfølgelig!

 

Pssst, er din salon ikke den største? Intet problem: Du kan vælge mellem to størrelser!

 

Farverne på dette marmor sofabord

Richards sande farver? Mere end en! Med marmor får du helt sikkert et sofabord med effekt, men vidste du at du kan vælge imellem skarp hvid, intens sort, dyb grønvintage grå af sommer terrazzo? Lad Richard matche resten af ​​din salon eller vælg en kontrastfarve for at fremhæve den.

Selve bladet er pænt tyndt, så resultatet forbliver elegant selv med mørke farver.

 

Basen på dette marmor sofabord

Sidst men ikke mindst: benene under Richard. Eller rettere: jernstellet. Lyder det uhåndterligt? Er det ikke! Den tynde afrundede struktur i kombination med dens ovale top giver din Richard et meget luftigt look. Også her kan du vælge mellem forskellige farver: sort eller guld.

 

Din Richard, det perfekte sofabord i marmor

Det fedeste ved hele bordet er, at du simpelthen kan mix 'n match. Gå efter en grå top med sort base, hvis du kan lide det industrielle look. Foretrækker du noget lettere? Grøn og guld klarer sig stadig meget godt i dag. Det sværeste? At vælge!

Køb dit foretrukne Richard sofabord her.

Kjole Richard

Farvekombination valgt? Super, så kan du begynde at tænke på dekorationen. Afhængig af de øvrige møbler i din stue og den atmosfære, du ønsker at udstråle, kan du gå i forskellige retninger. Vi giver dig 3 ideer:

 

1. Blomster og co

En vase med en buket i (tørret eller ej) ser altid godt ud. Bare sørg for, at det hele ikke bliver for bombastisk, for du arbejder også opad. Går du efter en tørret buket, så vælg farver, der matcher vasen. Vil du have frisk? Så er en gennemsigtig vase vejen at gå. Eller vælg nogle små og store(re) potter med planter. Jungle effekt garanteret!

 

2. God fornøjelse med at læse

Har du næsen i bøgerne og kan du lide at vise det? Så er Richard en god partner til at vise dine smukkeste coffee table-bøger frem. Vores råd: ikke mere end tre bøger og stable dem fra største til mindste. På denne måde forbliver titlerne synlige, og det bliver ikke for besværligt. Er du træt af dem? Så giver du dem bare en plads i et pænt magasinholder.

 

3. Børnebevis

Børn derhjemme? Det behøver ikke at være en hindring for at klæde en Richard på. Læg blot stearinlys og andre småfornødenheder, der gør det hyggeligt om aftenen, i en fin opbevaringskurv med lås. Ingen frygt for at få fat i hænderne, og det ser også godt ud!

 

Uanset hvad du vælger, får du med Richard et enkelt, men slående sofabord. Står perfekt alene (bogstaveligt talt) i centrum af opmærksomheden, men selv udklædt forbliver den et absolut blikfang. Hvad bliver det?

 

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top