Gå til indhold
Brave Ground: de kleur van 2021

Brave Ground: farven i 2021

I år giver vi vores interiør en slikk maling i en helt ny farve, fordi Årets Levis-farve 2021 er blevet offentliggjort. Brave Ground er en blød, brun/beige nuance, der har en trøstende og styrkende effekt, da den afspejler den styrke, vi kan hente fra naturen. Læs alt om den nye trendfarve her.

 

Natur og enkelhed

Brave Ground afspejler balance og stabilitet samt vækst og potentiale. Vores stigende ønske om at blive mere tilpasset til planeten og naturen og at se på fremtiden er fanget i denne varme, jordagtige tone. I en verden med mange udfordringer såsom coronavirus er dette mere end velkomment. Det kræver mod at stræbe efter den modige nye verden og acceptere forandring. Folks prioriteter skifter i disse dage, og vi fokuserer med rette mere på vores velvære. Farve spiller en vigtig rolle i dette; Brave Ground giver dig mulighed for at reflektere, genoplade og genkalibrere.

Pinterest

 

Integrer Brave Ground i dit interiør

Farven er meget nem at påføre i ethvert interiør. Nuancen fremhæver andre farvetoner og får interiørtilbehør til at skinne. Man skaber sådan set et neutralt lærred, hvori andre ting kan skinne. Dit hjem kan blive det fristed, du har brug for. Brave Ground kan bruges i forskellige miljøer. Farven skifter tone i løbet af dagen, hvilket skaber lydhøre miljøer, hvor alle kan føle sig hjemme.

Pinterest

Kombinationen med en okker og gul farvepalet er formidabel. Denne kombination passer til forskellige stilarter og udstråler straks positiv energi, som du kan føle dig hjemme i. Farverne danner tilsammen en tidløs duo og forstærker hinanden.

Pinterest

Brave Ground danner også et billede i kombination med mørkt træ, som dette køkken smukt illustrerer. Træmøblerne fra Furnified passer perfekt ind i dette. Hovedsagelig teaktræ er et hit i kombination med den nye trendfarve.

Pinterest

Sammen med jordfarver som ler og kridt danner Brave Ground en smuk harmoni bringe varme ind i dit hjem. Man kan næsten dufte og smage jordfarver, og de er så markante, at de kan puste nyt liv i ethvert rum. Denne kombination kan endda give et middelhavsudseende, som om du altid er på ferie i dit eget hjem eller lejlighed. Det er ikke uden grund, at Syden er kendt for sin fantastiske livsstil og tempo.

 

Den ideelle farve til din hjemmearbejdsplads

Brave Ground er den perfekte farve til dig hjemmekontor at male. Denne farves egenskab er at skabe fred og ro for din hjerne, så du kan koncentrere dig godt og arbejde uden stress. EN stressfrit interiør er uundværlig til dette og vores nye trendfarve bidrager godt til dette. Med farveblokering kan du skabe en rolig, men alligevel legende helhed, hvis det ønskes.

Pinterest

Er du klar til at integrere et slikt Brave Ground i dit hjem eller lejlighed? Så surf hurtigt til Møbleret at finde gode produkter, der matcher det perfekt!

 

Af Lien Egghe

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top