Gå til indhold
Binnenkijken bij Lindy: een appartement in mid-century modern stijl

Et kig ind i Lindy: en lejlighed i moderne stil fra midten af ​​århundredet

Lindy, historiefortæller for Nationalteatret i Haag. Købte en lejlighed i Rotterdam for 5 år siden og rrenoveret hver centimeter de seneste år. I dag whun viser i sin drømmelejlighed i moderne stil fra midten af ​​århundredet 

Denne måned har vi et indblik i Rotterdam. Vi fik lov til at tage et kig på Lindy Kuits lejlighed. 

Lindy blev født nær Rotterdam. Så snart hun var gammel nok flyttede hun til selve Rotterdam. Byen har altid tiltrukket hende: ”På grund af dets størrelse, vandet og den moderne arkitektur, men også dets historie, mentalitet og rå kanter. Det er en rigtig by med rigtige mennesker.”  

Hun studerede kunst- og arkitekturhistorie og arbejder nu som historiefortæller & kampagneleder ved Nationaltheatret i Haag. 

Lindys levende historie 

Hun begyndte at arbejde på fuld tid som 24-årig og besluttede sig hurtigt for, at hun ville have en lejlighed til sig selv; For 5 år siden var det stadig overkommeligt at købe bolig. Øverst på Lindys ønskeliste var Blijdorp-kvarteret: et grønt og roligt 1930'er-kvarter i den nordlige del af byen. 

Efter endnu en visning var det en succes: fin lejlighed, perfekt beliggenhed, sydvestvendt altan... Der skulle stadig laves en del renovering af lejligheden. I årenes løb har hun taklet hver kvadratcentimeter af lejligheden: "Alle vægge er blevet pudset igen, alt træ er blevet malet om, et nyt køkken og et nyt badeværelse er blevet installeret...". Det manglede endda centralvarme. Hun gjorde en god opdagelse under renoveringsarbejdet: ”Jeg opdagede et smukt egetræsgulv under det grå laminatgulv hos den tidligere beboer. Jeg fik den slebet og kalket. Det gør virkelig huset til det, det er, det knirker så dejligt under dine fødder, når du står ud af sengen søndag morgen.”  

Lindys levestil 

Lindy indrettede selv sin lejlighed. Hun er vild med bevægelser som midten af ​​århundredets moderne og rumalderen. Du kan med det samme se disse stilarter i hendes interiør. Hun finder inspiration på Instagram og Pinterest.  

Hendes eget indre er konstant i bevægelse: ”Jeg startede med relativt få møbler og har samlet på ting gennem årene. Nogle gange tilføjes noget, og nogle gange går der noget ud.”  

Hun har et godt tip til alle, der skal til at indrette et nyt hjem: "Sigt langsomt. Giv dig selv tid til at finde virkelig smukke ting. På den måde undgår du at fylde dit hus kun med Ikea- og Karwei-møbler, som du bliver træt af efter et par måneder.” 

Blikfang og yndlingssteder 

Et af Lindys yndlingssteder i hendes lejlighed er hendes badeværelse. Hun gjorde det lidt større ved at inkludere en del af gangen. Du kan også ofte finde Lindy på hendes læseplads i hjørnet af stuen: "Den lænestol er ikke kun meget smuk, men også behagelig." 

Blikfangerne i hendes indre? "Mine Oskar skænk Naturligt! Og min Alky stol, designet af Giancarlo Piretti for Castelli i halvfjerdserne. Jeg fandt lænestolen med lidt slidt mørkegrå polstring via Catawiki og fik den ombetrukket med smukt, rødbrunt fløjl af MaartWerk Stoffering i Schiedam.” 

Lidt Møbleret i huset 

Det Oskar skænk fra Furnified var et af de første møbler Lindy købte. "Modellen er tidløs, og jeg kunne godt lide, at jeg selv kunne vælge benene under." Næste år flytter Lindy ud af lejligheden, sammen med sin kæreste skal hun have købt noget nyt: "Vi skal bo i Zuiderziekenhuis i Rotterdam South, et monumentalt hospital fra 1930'erne. Renoveringen vil tage noget tid, men i mit hoved har jeg allerede pyntet hver centimeter. Oskar får helt sikkert en plads!” 

Forrige artikel Bo i det indre af en berømt arkitekt
Næste artikel Et kig indenfor PR-dame Lisa i Antwerpen
Back to the top