Gå til indhold
Badkamertrends die je niet kan missen in 2021

Badetrends, du ikke må gå glip af i 2021

Har du planlagt renoveringen af ​​dit badeværelse i flere måneder eller er du ved at bygge hus og glæder du dig efterhånden til at indrette dit eget hjemme-wellness? Læs med, hvis du er nysgerrig efter, hvad der skal og ikke skal gøres i 2021.

Tilbage til sort

Denne tendens er ikke ukendt. I de senere år har vi set den sorte badeværelsestrend dukke rundt om hjørnet et par gange, og det vil forblive tilfældet i 2021. Du kan integrere matsorte elementer i dit badeværelsesinteriør på forskellige måder. Gå efter en mat sort vask af badeværelsesmøbler eller arbejde med nogle markante eller kontrasterende sorte elementer som f.eks sort vask- ind brusehaner, en sort skraldespand eller sæbeflaske. Alt er muligt og tilladt.

 

 

Indbyggede vandhaner

I dag er overflademonterede kraner ved at miste popularitet til indbyggede kraner. Indbyggede vandhaner er moderne, rene og minimalistiske. Derudover sparer de meget plads, hvilket er nyttigt i mere kompakte badeværelser. Det indbygget hane Vosges fra Furnified kan kombineres med forskellige håndvaske. Det er en elegant tilføjelse til ethvert badeværelsessæt. Denne hane er også tilgængelig i guld for alle, der kan lide en smart version.

 

 

Flydende badeværelsesmøbel

Badeværelsesmøbler uden ben, såkaldte svævende møbler, skaber en rumfølelse. De er perfekte til enhver type hjem, selv mindre huse eller lejligheder. Desuden kan du holde gulvet helt rent uden at skulle anstrenge dig. Du skal heller ikke bøje for lavt for at få noget fra den nederste hylde.

Badeværelsesmøbel Nestor passer ind i ethvert hjem og giver et unikt look til ethvert rum. Dette skab fås i eg, teak, teak rattan og sort rattan. Der findes et matchende skab til enhver indretningsstil!

 

  

Et fritstående badekar

Har du stadig et indbygget badekar eller hjørnebadekar? Det er rigtigt sidste år. I 2021 vil det fritstående badekar stjæle showet. På denne måde er din oase af fred straks blikfanget for dit velvære derhjemme. Bemærk venligst, at du kun kan anvende denne trend, hvis du har et tilstrækkeligt rummeligt badeværelse og de korrekte tilslutninger til et bad. Uanset om du vælger en slank hvid eller en retromodel på ben, vil et fritstående badekar være i højsædet næste år.

 

Accent vægge

En lille ændring, der umiddelbart har en kæmpe effekt på look & feel af dit badeværelse arbejder med farve. I 2021 er lyse farver tilbage. Arbejd med en accentvæg i en slående nuance eller primærfarve, eller arbejd med fliseaccenter. Tænk blot på fliser i et sildebensmønster, sekskantede fliser eller markante mosaikker. Slip din kreativitet fuldstændig løs, fordi mottoet her er "jo dristigere, jo bedre". Bliver du revet med af denne trend? Prøv at holde resten af ​​dit badeværelses interiør sober og ren. På denne måde får du en livlig og elegant helhed med et hjørne.

Holdbar

Bæredygtighed og klima er emner, der vil fortsætte med at sætte badeværelsestendenser i det kommende år. Når alt kommer til alt, bliver det vigtigere end nogensinde før at træffe miljøbevidste interiørvalg. Invester i første omgang i et vandeffektivt toilet med skylleknap og start-stop-system. På den måde sparer du mange liter vand hver uge og sparer mange euro på din vandregning. Energieffektive lamper giver også et lille bidrag til et bedre miljø. Energibesparende lamper bruger nogle gange 70 procent mindre energi end almindelige lamper og holder mere end dobbelt så længe. Vind vind.

Naturmaterialer

Naturmaterialer er den absolutte trend i 2021 og passer perfekt til den skandinaviske stil og et industrielt look. Arbejd med rå materialer som beton eller blåsten for en robust atmosfære eller inkorporer lyst træ i dit badeværelse med et rent, skandinavisk look.

 

 

Smart hjem på dit badeværelse

Efter smartphonen er det nu også tid til det smarte badeværelse. På denne måde kan du også nemt forbinde din badeværelsesbelysning til din smart home control. På denne måde kan du fjernstyre din badeværelsesbelysning, og du kan endda vælge farven på din belysning. Tilslut også en spilledåse på dit badeværelse og smart varme, så din yndlingsmusik spiller i dit dejlige og varme badeværelse, når du har lyst til at gå i bad. Nyttig!

Strukturerede fliser

Hvor malerpenslen for nogle år siden herskede på badeværelser, ser vi flisebelagte vægge op og kommer er. Særlige mønstre og motiver sikrer, at du nemt kan give dit badeværelse karakter. Men dit klinkegulv kan også være lidt anderledes i 2021. Giv fliser en struktur, så du kan give dine fødder en daglig massage eller arbejde med fliser, der nemt holder på varmen. På denne måde får du aldrig kolde fødder igen efter et brusebad.

 

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top