Gå til indhold
3 x een vintage dressoir stylen

Style en vintage kommode 3 gange

Vintage elsker, denne er til dig. En skænk, der får dit hjerte til at banke hurtigere, fortjener en dejlig plads i dit hjem. Hvis du virkelig vil lade møblet tale, hvorfor så ikke bare pynte det lidt ekstra? Furnified får dig i gang tre gange.

 

En skænk som tv-skab

En skænk passer ind i flere rum, såsom stuen og soveværelset. Begge værelser er velegnede til et tv. Og lad den vintage skænk være det perfekte tv-skab. Nok plads til den største enhed (både bund og skærm) og vælger du en skænk med almindelige skabslåger, kan du opbevare din dekoder, PlayStation og andre fornødenheder i den. Smuk udenpå, praktisk indeni: sådan kan vi lide det.

Et tip: Hvis du vil kombinere farver, er det bedst at gå efter en ton-sur-ton-effekt eller vælge en kontrastfarve i den helt anden ende af spektret. Det sorte på dit TV passer fantastisk til vintage kommode Wesley  men ligeså godt Oskar, en flot skænk i lys eg.

En kommode som garderobe

En vintage skænk er ikke kun smuk at se på, du kan også bruge møblet til meget praktiske formål. Som en tilføjelse til din garderobe. En tilføjelse, fordi du selvfølgelig stadig har et flot tøjstativ, en trendy garderobe med åben struktur eller blot et komplet omklædningsrum, hvor du kan opbevare alle dine garderobeskatte. Eller er det bare os?

En kommode med skuffer er i hvert fald den perfekte kammerat til opbevaring af sokker, undertøj, pyjamas og sportsudstyr, samt hårspænder, smykker eller make-up, der ellers ikke ville finde en plads i dit soveværelse. Det er ikke tilfældigt, at vores har Josée i Josephine den passende model til alt det 'pige-ting'. 

Men drenge, bare rolig, den perfekte vintage skænk findes også. Af et sort skab du giver dit værelse et øjeblikkeligt løft, og du har pludselig plads nok til at opbevare det (snavsede) vasketøj. For vi ved nu, at gulvet ikke tæller.

 

En skænk som udstillingsområde

Nogle gange er mindre bare mere, og du behøver slet ikke style den vintage skænk i eg, teak, træ eller rattan. Har du vores? Pisa allerede set? Denne smukke vintage skænk kommer i forskellige træsorter (Eg! Valnød!) og er foroven afsluttet med en smuk marmorplade, der fås i flere farver. Denne unikke kombination fortjener den nødvendige opmærksomhed, så du kan holde dekorationen sober. Et slående kunstværk over det, en lampe for atmosfære og/eller en bog til inspiration, det er alt, hvad denne blikfang virkelig har brug for. 

Pssst, tror du en skænk er vejens ende, men kan du ikke lide de lave varianter? Vi forstår fuldt ud. Måle Bob, vores høje vintage skænkr. Det smukke teaktræ giver dit værelse masser af cachet og de fire skabspladser giver masser af plads til alle de ting, du ikke nødvendigvis ønsker at vise. På 1m19 (inklusive benene) er det den perfekte højde til nemt at have ting i udsigt, som du bestemt ikke bør glemme. Tilføj et spejl, og du har et mini-sminkehjørne, en cool skål på toppen, og du har skabt et praktisk, men kunstnerisk sted.

Mulighederne med vores modeller er uendelige, det er op til dig at opdage din vintage kommode crush og pimp det eller ej!

Oplev alle vores vintage skænke

 

Forfatter: M.AH.L.

Forrige artikel Hvad koster en badeværelsesrenovering?
Back to the top