Gå til indhold
Eclectische meubels van Furnified in een woonkamer.ALT

Hvilken slags livsstil har jeg? Lav testen!

Dit hjem er en afspejling af din personlighed og din unikke smag. Uanset om du elsker lækkert, moderne design eller foretrækker et mere rustikt og hyggeligt look, er det vigtigt, at din boligstil passer til den du er, og hvordan du bor. Men nogle gange kan det være svært at afgøre, præcis hvilken livsstil der passer dig bedst. Heldigvis er der nogle hints og tips, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken boligstil der passer dig bedst. Tag testen nedenfor og opdag din perfekte boligstil med Furnified!

Oplev Furnifieds forskellige boligstile her

Retro woonstijl met de meubels van Furnified in een woonkamer.ALT

Livsstilstesten:

Hvordan vil du beskrive din ideelle weekendmorgen?

  1. a) Slap af i sengen med en god bog og en kop kaffe.
  2. b) Gå en rask tur i naturen.
  3. c) Nyd en omfattende morgenmad med venner eller familie.
  4. d) Et besøg på det lokale marked eller antikvitetsforretning.

Hvilken type ferie tiltaler dig mest?

  1. a) En bytur til en pulserende by.
  2. b) En eventyrlig tur til en eksotisk destination.
  3. c) En afslappende badeferie.
  4. d) En roadtrip gennem maleriske landsbyer og landskaber.

Hvilket materiale tiltaler dig mest?

  1. a) Glas og metal.
  2. b) Træ og natursten.
  3. c) Bomuld og hør.
  4. d) Rotan et siv.

Hvilke farver synes du er mest beroligende?

  1. a) Hvid og sort.
  2. b) Jordfarver som brun og grøn.
  3. c) Bløde pastelfarver som pink og blå.
  4. d) Varme toner som gul og orange.

Hvilken type møbler tiltaler dig mest?

  1. a) Elegante og minimalistiske møbler.
  2. b) Robuste og naturlige møbler.
  3. c) Komfortable og hyggelige møbler.
  4. d) Vintage og eklektiske møbler.

Resultater:

Hovedsageligt et: Din boligstil er moderne og nutidig! Du kan lide rene linjer, minimalistiske designs og et urbant look. Du tiltrækkes af moderne og industrielle stilarter , hvor materialer som glas og metal spiller en vigtig rolle. Furnified har en række møbler og tilbehør, der passer perfekt til din præference for et moderne og strømlinet look.

Hovedsageligt b'er: Din livsstil er naturlig og eventyrlig! Du er inspireret af naturens skønhed og elsker varme, organiske materialer. Wabi sabi og skandinaviske stilarter appellerer til dig, hvor enkelhed, naturlige elementer og ufuldkommenhed er i centrum. Furnified tilbyder møbler og dekorationer, der kan bringe denne rustikke og fredfyldte atmosfære ind i dit hjem.

Hovedsageligt c'er: Din boligstil er hyggelig og indbydende! Du kan lide at skabe en varm og gæstfri atmosfære, hvor venner og familie straks føler sig hjemme. De retro og skandinaviske stilarter passer godt til din præference for komfortable og hyggelige møbler, kombineret med bløde pastelfarver og legende accenter. Furnified har en række retro-inspirerede møbler og tilbehør, der passer perfekt til dit behov for varme og hygge.

Hovedsageligt d'er: Din livsstil er eklektisk og boheme! Du elsker unikke fund og kan lide at blande forskellige stilarter og epoker sammen. De industrielle , retro og eklektiske stilarter appellerer til dig, hvor vintagefund kombineres med moderne accenter og farverige dekorationer. Furnified tilbyder en række møbler og tilbehør, der passer perfekt til dit behov for individualitet og kreativitet i dit interiør.

Shop din boligstil hos Furnified

Nu hvor du har opdaget, hvilken boligstil der passer dig bedst, er det tid til at lade dit interiør afspejle, hvem du er, og hvad du kan lide. Furnified tilbyder et bredt udvalg af møbler og tilbehør i forskellige stilarter, så du nemt kan finde de helt rigtige ting, der matcher din unikke boligstil. Uanset om du vælger slankt og moderne, naturligt og eventyrligt, hyggeligt og indbydende eller eklektisk og bohemeagtigt, så har Furnified alt hvad du behøver for at gøre dit hus til et hjem.

Oplev Furnified-kollektionenScandinavische meubels van Furnified in een woonkamer.ALT

Forrige artikel Greige/beige/nøgen: Trenden i øjeblikket!
Næste artikel Find det ideelle opbevaringsskab til dit interiør
Back to the top